Bruiloftverzekering

bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest
30 oktober 2017
allround coverband
Allround Coverband
3 november 2017

Van harte gefeliciteerd met uw voornemen om te gaan trouwen! Binnenkort is het zover en jullie hebben alles goed geregeld; de locatie van het feest, de band, de luxe trouwauto, jullie bruidskleding, alle gedrukte uitnodigingen, de prachtige trouwringen, imposante bruidstaart en geweldige catering … maar de verzekering, hebben jullie daar ook aan gedacht?

Een Bruiloftverzekering zorgt ervoor dat jullie je geen zorgen op de mooiste dag van je leven hoeven te maken. Als er iets gebeurt dan dan hoef je met een verzekering niet op te draaien voor eventuele financiële gevolgen. Stel je eens voor, de bruiloft gaat niet door omdat de getuige ziek is geworden of door een sterfgeval in de nabije familie. Of de door jullie gekozen feestlocatie is door brand volledig verwoest.

Dan is het goed om een bruiloftverzekering te hebben, die vergoedt dan de financiële schade. Ook in het geval dat een bruiloft vroegtijdig beïndigd moet worden. De geldigheid van de verzekering is dus  bij beëindiging vooraf én halverwege en hij is ook af te sluiten voor meerjarige huwelijksfeesten.

Zijn jullie binnenkort 25 jaar getrouwd? Alle redenen voor een geweldig feest én een goede verzekering. Je kunt de verzekering voor bruiloften en meerjarige huwelijksfeesten afsluiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je tinnen bruiloft (6¼ jaar), koperen bruiloft (12½ jaar) en ook zilveren bruiloft (25 jaar).

Verzeker dus de mooiste dag van je leven met een bruiloftverzekering!