Coverband bedrijfsfeest

Coverband festival
Coverband Festival
30 juni 2017
Coverband festival
Coverband Festival
30 juni 2017

Cover band bedrijfsfeest?
U bent op zoek naar een cover band voor uw bedrijfsfeest? Zoek niet verder, onze coverband verzorgt graag de muziek op uw bedrijfsfeest.

Bij bedrijfsfeesten zijn er meestal bezoekers van alle leeftijden. Onze coverband zorgt ervoor dat deze allemaal op de juiste manier muzikaal bediend worden.
De beste muziek vanuit de jaren 80 tot nu wordt door alle leeftijden gewaardeerd.

Bedrijfsfeest met diner
In het geval van een diner voor het feest, kan onze coverband zich onderscheiden van andere coverbands. We krijgen iedereen in de lounge-stemming wanneer we met een (semi-)akoestische set de sfeer afstemmen op het diner. Dit heeft een grotere entertainmentwaarde dan wanneer er achtergrondmuziek wordt afgespeeld, omdat er een heleboel gebeurt op het podium terrwijl het niet storend is.

DJ bedrijfsfeest als optie
Het is erg leuk om een DJ op uw bedrijfsfeest te hebben voor tussen de sets en na het spelen van de coverband. Hiermee lopen alle acts vloeiend in elkaar over. De atmosfeer van de avond zal gebalanceerder zijn wat uw bedrijfsfeest een innovatief, creatief en uniek karakter geeft.
Ook is het mogelijk om de DJ samen met onze saxofonist te laten optreden, ook daarmee bent u van succes verzekerd en laat u een onvergetelijke indruk achter bij uw relaties.

Meer informatie
Neem contact met ons op en we bespreken graag de combinatiemogelijkheden Coverband Bedrijfsfeest met u.