Coverband

Partyband
Partyband
31 juli 2017
coverband zoeken
Coverband zoeken
18 augustus 2017
Partyband
Partyband
31 juli 2017
coverband zoeken
Coverband zoeken
18 augustus 2017

U zoekt een coverband voor op uw huwelijksfeest, personeelsfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of andere gelegenheden? Dan zijn wij de perfecte band voor u! Ook bij kleinere evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. Ieder evenement vereist een eigen benadering, dat het een geweldige gebeurtenis moet worden staat natuurlijk als een paal boven water! Door al onze disciplines uit de kast te halen, waardonder onze muzikaliteit, ons enthousiasme, onze veelzijdig en repertoire zorgen we voor een geslaagde happening. Met groot plezier verzorgen we de muziek voor uw evenement, als bruiloft band of bedrijfsfeest band, er is veel mogelijk en we horen graag van u!

Uitgebreid repertoire, dansen gegarandeerd!
Onze missie is om een zo geweldig mogelijk feest te maken, dit doen we door populaire nummers te spelen voor zowel jong als oud. Zo spelen we nummer van bekende groepen uit de periodeu jaren 70, 80, 90 tot aan tegenwoordig. Op deze manier wordt niemand overgeslagen en tover je een glimlach op ieders gezicht.

Als u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, onduidelijkheden of opmerkingen heeft, dan horen we dat graag, we staan u graag te woord en u kunt via ons contactformulier een en ander doorgeven. Na ontvangst van uw bericht streven we ernaar zo snel mogelijk te reageren. Wacht niet langer, informeer naar de mogelijkheden of boek onze band meteen en geniet van een geslaagd evenement!

U wilt onze coverband boeken? Klik dan hier